Hyttevägen 11
Aspö
072 308 21 31
info@adarebecca.se

Hemsida: http://adarebecca.se/
Instagram: @adarebecca https://www.instagram.com/adarebecca/

Aspö är en oas där man tillåts vara precis den man önskar, en plats där man finner lugn, energi och kreativitet. För tillfället bor jag inte längre på Aspö, hur långt det tillfället blir, det får vi se. Idag är Aspö min tillflyktsort och en plats där jag och hela familjen gärna samlas. En dag kanske jag bor där på heltid igen.

Konstverken skildrar inget annat än livet och dess energi. Den energi som flödar i mig när jag målar hoppas jag kunna förmedla till betraktaren på ett sätt som länkar oss samman känslomässigt, som länkar samman livets energi. Genom färg och form förmedlas tankar och känslor till åskådare som själva avgör vad de ser. Ur ett perspektiv förmedlas och skapas frihetskänslor, ur ett annat harmoni. Av den anledningen namnges inte konstverken på ett beskrivande sätt. Det är upp till betraktaren att själv bestämma vad det föreställer.

Konstverken är huvudsakligen baserad på akryl och är ett resultat av experimenterande med olika tekniker och även av misstag som skapat lärdom. Fler experiment och misstag väntas för att låta utveckling ta form och bana väg för nya konstverk.