Kulturrundan

Kulturforum Aspö ordnar varje år under sommarhalvåret en välbesökt kulturrunda. Då visar konstnärer och hantverkare som på något sätt har anknytning till Aspö sina alster i sina egna ateljéer, i sina hem eller på samlingsplatser. Varje år bjuds även en eller flera gästutställare in. Kulturrunda är lite av en folkfest där man förutom att njuta av konsten kan koppla av med en kopp kaffe eller en matbit och få en härlig cykeltur på köpet. Samtliga konstnärer och hantverkare som deltar skänker var sin vinst till det årliga kulturlotteriet som anordnas i samband med rundan.

Datum för årets runda är 23-25 augusti.

Öppetider: fredag 13.00-18.00, lördag & söndag 11.00-18.00

Totalt blir det i år 22 stationer med 31 lokala utställare och 2 bjudna gästutställare. Vi kommer även att visa en samlingsutställning med alster av Aspöbarn. Ett uppskattat, återkommande inslag är Aspö writing lab.

Karta & Program för att planera ditt besök i förväg, hittar du här.

 

Karta & Program

 

 

KULTURLOTTERIET

Vårt omtyckta, traditionsenliga Kulturlotteri! Alla konstnärer skänker en vinst och dragning av lotteriet sker drygt en månad efter Kulturrundan. Ett jättebra sätt att stödja föreningen och vår verksamhet! 25kr stycket.

Finns att köpa hos samtliga utställare innan, under och efter kulturrundan.